CzechTrade Ázerbájdžán

23.3.2020
Daniel Svoboda

Informujeme, že zahraničí kancelář CzechTrade Baku s působením v Ázerbájdžánské republice a Gruzii je připravena pomoci všem stávajícím i budoucím klientům naší zahraniční kanceláře v obou zemích se zajištěním podpory k uskutečnění exportu vaší produkce či služeb do těchto dvou zemí. Tato kancelář ode dneška poskytuje individuální exportní poradenství bezplatně.

V současné době se ředitel zahraniční kanceláře zúčastnil setkání s organizátory mezinárodní výstavy ADEX/SECUREX, která je plánována na období 8.–10. 9. 2020. Organizátoři potvrdili tento termín a stávající plánovaný program této výstavy. Zahraniční kancelář CzechTrade rezervovala pro české firmy 60 m² výstavní plochy, prostory pro B2B a B2G jednání včetně prostorů pro uskutečnění recepce. Doposud potvrdili účast na B2B a B2G jednáních např. zástupci Letiště Heydar Aliyev International Airport, Ministerstva obranného průmyslu Ázerbájdžánské republiky, Ministerstva zdravotnictví Ázerbájdžánské republiky, společností zabývající se obchodem s obranným a bezpečnostním materiálem a některých korporátních společností, které jsou součástí kritické infrastruktury.

Neváhejte se kdykoliv obrátit se svými dotazy na ředitele ZK Baku Ing. Pavla Zelenku, MBA (WhatsApp: +994 512 069 695, email: pavel.zelenka@czechtrade.cz) nebo na jeho asistentku, Ulkar Mirzazade (email: ulkar.mirzazade@czechtrade.cz).