Česko-srbské podnikatelské fórum online

22.2.2021
Daniel Svoboda

2.–3. 3. 2021 proběhne Česko-srbské podnikatelské fórum online, další ze série virtuálních podnikatelských fór, které organizuje Hospodářská komora ČR. Součástí fóra budou i B2B jednání online mezi českými a srbskými firmami. Akce je organizována ve spolupráci s Obchodní a průmyslovou komorou Srbska.

Akce proběhne v termínu od 2. března 2021 od 10 hodin do 3. března 2021 do 16 hodinV tomto čase je možné online zhlédnout vystoupení představitelů obou komor (řečníků) a uskutečnit B2B jednání s vybranými srbskými partnery. Česko-srbské podnikatelské fórum je primárně zaměřeno na firmy podnikající v oborech vodní a odpadové hospodářství, dopravní infrastruktura, stavebnictví, strojírenství a energetika.

Postup pro registraci:

  1. Zaregistrujete se pod tímto odkazem a vyplňte svůj firemní profil. Vyberte z možností, podle toho, zda jste či nejste členem HK ČR. Registraci uložte (můžete se k ní vracet po zadání vašeho emailu na daném internetovém odkazu v záhlaví webové stránky). Po dokončení registrace se vám na monitoru zobrazí potvrzující zpráva s výzvou a internetovým odkazem k uhrazení účastnického poplatku, stejně tak vám dorazí informační email obsahující totéž. Pro zaplacení účastnického poplatku (člen HK ČR 1.800 CZK +DPH; nečlen HK ČR 2.190 CZK +DPH) následně vyplňte vaše fakturační údaje na ÚČASTNICKÝ POPLATEK ZAPLATIT ZDE a odešlete. Obratem vám na email dorazí zálohová faktura, kterou prosím uhraďte bankovním převodem
  2. Po zaplacení bude vaše registrace na webové stránce schválena (obdržíte potvrzovací email). Následně klikněte na webové stránce dole na AFTER THE REGISTRATION AND VALIDATION CLICK HERE TO ENTER THE BUSINESS FORUM PAGE AND PLAN YOUR B2B MEETINGS. Po zadání vašeho emailu a konfirmačního kódu, který vám přijde na email, budete vpuštěni na vlastní stránku akce.
  3. Na této stránce můžete také okamžitě v online režimu začít plánovat vaše B2B jednání se zahraničními partnery. Seznam přihlášených firem s firemními profily je na stránce uveden. Doporučujeme online stránku navštěvovat průběžně, z důvodu průběžného nahlašování účastníků a plánování vašich B2B jednání. Čas vašich schůzek si můžete plánovat na interval 2. 3. 2021 od 10 hodin (SEČ) do 3. 3. 2021 do 16 hodin (SEČ).

Videa s úvodní proslovy a tematicky zaměřené prezentace v pdf budou nahrané v online platformě, kde budou v den konání zpřístupněna. Spustit je následně lze kdykoliv během termínu konání fóra. Dovolujeme si upozornit, že kapacita akce je omezená. Registraci je možné provést nejpozději do 1. 3. 2021.